<strong>GROEN DOET GOED!</strong>
| Stabel tuinen |

GROEN DOET GOED!

OF HET NU IN DE TUIN IS, OP HET DAK OF AAN DE GEVEL WIJ MAKEN HET!

REALISATIE

Stabel Tuinen kan uw complete tuin aanleggen, waarbij wordt nagedacht over hoe u optimaal kunt genieten van uw nieuwe droomtuin.De meeste werkzaamheden worden uitgevoerd door ons eigen personeel met eigen gereedschappen en machines.

Verzorging

Wanneer u uw tuin laat verzorgen, wordt alles op de juiste tijd en op de juiste manier gesnoeid en heeft u het hele jaar plezier van een mooie tuin zonder ernaar om te kijken.

Het hele jaar zorgeloos genieten van een verzorgde tuin? We informeren u graag over de mogelijkheden.

BOOMVERZORGING

Bomen snoeien of bomen kappen? Bij ons kunt u voor allebei terecht, het onderhouden van bomenis specialistisch werk. We beschikken over het certificaat ‘Tree Worker”.Dankzij grondige en gekwalificeerde training kunnen we werkzaamheden met speciale aandachtvoor veiligheid op het werk en omgeving uitvoeren.Ook bomen die lastig weg te halen zijn of dichttegen de woning aan staan, kunnen we op een veilige en verantwoorde manier snoeien of weghalen.Beschadigde of dode takken kunnen vatbaar zijn voor ziekten, die binnendringen in de boom enzich verspreiden naar gezonde delen van de boom. Door beschadigde delen op de juiste manieren tijdig te snoeien kan de levensduur van de boom met jaren verlengd worden.

greenwall

Verticale tuinen bevorder je de biodiversiteit in jouw leefomgeving.

Wilt U uw gevels ook groener maken met behulp van staalkabels en klimplanten, uw huis bedrijfspand of appartementen complex? neem dan snel contact met ons op voor een passende offerte.

Een Sedumdak is een duurzame oplossing!

Een sedumdak is een goede keuze voor iedereen die graag economisch, ecologisch en maatschappelijk bewust is. Niet alleen is het een mooi gezicht, maar een sedumdak heeft ook allerlei praktische voordelen. Zo houdt het water vast, zorgt het voor een schonere lucht, verhoogt het de biodiversiteit en brengt het hiernaast nog veel meer voordelen met zich mee

© 2024 Stabeltuinen, Powered by Shopify