| stabel tuinen |

sfeervolle buitenverblijven

Een sfeervol buitenverblijf waarbij wordt nagedacht over hoe u optimaal kunt genieten. Denkt u aan een glazen schuifwand, verlichting, of een houtkachel niks is ons te gek. Stabel Tuinen maakt uw dromen waar.

Vlonders

Met een houten vlonder creëert u karakter aan uw tuin. Een vlonder kan zorgen voor een natuurlijke uitstraling en kan een goed alternatief zijn voor bestrating. Of de combinatie van bestrating en een houten vlonder kan heel mooi zijn. Wilt een een duurzame vlonder ga dan voor composiet.

buitenverblijven

Een sfeervol buitenverblijf waarbij wordt nagedacht over hoe u optimaal kunt genieten. 

De meeste van de wereldwijde wetten en regelgevingen voor telecommunicatie schrijven voor dat websites die niet strikt privé of persoonlijk gebruikt worden een impressum moeten hebben dat aan de wet voldoet. Hieronder vallen websites die een blog of teksten van journalistieke aard bevatten.

 

De naam van de contactpersoon die verantwoordelijk is voor de inhoud moet in het impressum worden genoemd, samen met een adres en een manier waarop je deze persoon kunt bereiken. Het kan zijn dat nog andere wettelijk voorgeschreven informatie in je impressum moet staan. Raadpleeg een expert om erachter te komen welke specifieke informatie voor jouw site nodig is.

  • Pergola's

    Pergola's

    Een pergola geeft diepte aan uw tuin, is ideaal voor klimplanten en zorgt voor een fijne plek om te zitten.

© 2024 Stabeltuinen, Powered by Shopify